יום שני, 31 בדצמבר 2012

חזה עוף מצופה בעשבי תיבול

חזה עוף שלם (לא פרוס) מחולק ל-2 יחידות
עשבי תיבול : פטרוזיליה, כוסברה, נענע או כל מה שאוהבים
מיץ מלימון גדול
10 שיני שום
1 כפית שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה :

לקצוץ עשבי תיבול ולהוסיף לימון, שום קצוץ,שמן זית, מלח ופלפל. לעסות את העוף בנוזלי המשרה
ולהשרות את חזה העוף כשעה וחצי במקרר. מידי פעם להפוך את הנתחים כדי שהמשרה יכסה את העוף מכל צדדיו.
לתרסס בתרסיס שמן (פאם) במחבת טפלון או במחבת פסים ולטגן עד להשחמה.
 
(מתוך המתכונים של חלי ממן)
 
למתכונים נוספים שלי, דיאטטיים ולא דיאטטיים, לחצ/י כאן
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה