יום שלישי, 22 בינואר 2013


פטריות טריות פרוסות עם שום ותימין (קורנית) טרי.

 תוספת דלת קלוריות המוסיפה נפח וטעם לכל ארוחה.
 
המצרכים:
2-3 קופסאות פטריות שמפיניון.
(אפשר להוסיף כל מיני סוגי פטריות לבנים לשדרוג המנה)
5-6 שיני שום קצוצות
עלים מ 6-7  גבעולי תימין טרי (קורנית) .
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנה:

אני מכינה לפחות 2 – 3 קופסאות פטריות שמפיניון מפני שהן מאבדות נפח ונחטפות כמו גרעינים.
לפרוס הפטריות, ולהניח לצלייה על מחבת פסים משומנת בתרסיס ומחוממת היטב.
הפטריות מגירות הרבה נוזלים, את חלקם אני שופכת מהמחבת. לאחר שהתרככו, מוסיפה את השום, תימין מלח ופלפל.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה