יום ראשון, 6 בינואר 2013

 קרפצ'ו סלק אדום

 פרוסות דקיקות של סלק מבושל, מסודרות על צלחת ומעוטרות בפרוסות דקיקות של שקדים לבנים
או גבינה מפוררת  או כיד הדמיון הטובה.

מצרכים:
2 סלקים 

לרוטב:
2 כפות שמן זית עדין או קנולה
3 כפות חומץ בלסמי
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
לבשל במיקרו 2 סלקים עם הקליפה בקערה עם מים חמים עד שרך. (זה לוקח כמה סבבים של כמה דקות כל פעם.)  ניתן לקנות גם סלק מבושל מוכן בואקום.
לצנן. לפרוס לפרוסות דקות ולסדר על צלחת הגשה.
לערבב חומרי הרוטב ולטפטף מעל.
לפזר פרוסות דקיקות של שקדים לבנים.
אפשר לעטר בעשבי תיבול או כיד הדמיון הטובה.


למתכונים נוספים שלי נא לחצ/י כאן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה