יום שני, 13 במאי 2013

להאמין בדרכך ולא ללכת בה ?

ובכן.. לכל אחד מאתנו יש את הדרך בה הוא מאמין שבה הוא צריך להתנהל, לחיות, לבלות ובעיקר להוציא לפועל את האמונה הזו.
אחד מהדברים האהובים עלי במשך המון המון שנים הוא הקולינריה. לבשל, לאפות, ובעיקר אוכל דיאטטי. זה הגיע מהבחירה שלי לדאוג לעצמי, ולא להגיע למשקל עודף גדול.
האהבה הזו היא התשוקה לבשל, להתחדש, ללמוד, להתרענן, לנסות ולהישאר סקרנית כל הזמן.
מור ואני
זו דרכי ואני הולכת איתה לאורך שנים !
עם השף עמית חדש
אז רציתי לשתף אותך שלקראת חג השבועות השתתפנו, מור ויזל - לביא  ואנוכי, בסדנא שחברת תנובה ארגנה, בכפר הנוער "מנוף" ליד העיר עכו, בהנחייתו של השף עמית חדש.
והלימוד הזה הוא חלק מהדרך, ובטוח עוד יצאו השראות למנות דומות / אחרות ...





אז אם את/ה מאמין/נה  בדרכך, באהבתך ,ברצונך , לא תממש/י  אותה ותלך/כי בה ?
ומי שמתמיד ללכת בדרכו תמיד יגיע לתוצאות !!!
אז הנה כמה תמונות מהסדנא :
קיפול הבצק עם צוארון 


ככה יוצא אחרי האפייה
ומתוך הסדנא מתכון קל להכנת קיש גבינות עם תרד :
המצרכים לקיש בינוני:
בצק עלים
למילוי:
חצי כוס גבינת קשקבל
חצי כוס קוטג'
חצי כוס גבינת פטה
כוס מדליוני תרד קפואים מופשר וסחוט
כפית מחית ארטישוק של אוליביה
אופן הכנה:
לערבב את חומרי המילוי. לרדד עלה, להניח המילוי ולקפל כל פינה אל האמצע.
את ארבעת הצדדים שבין הקיפולים לפתוח ולהעמיד את הבצק בצורת צווארון. להכניס
לתנור חם 190 מעלות עד שמזהיב.
עוגות גבינה אישיות עם ריבת אוכמניות
שיהיה בהצלחה,
ואל תשכחו את הדרך ....
היו נאמנים לדרככם !!





 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה